Kistefos

Posted on

Vi har lenge hatt et ønske om å besøke Kistefos Museum med masse skulpturer, kunstverk og ikke minst det severdige bygget The Twist som har høstet internasjonal anerkjennelse for sitt design. Det har funksjon som galleri, bro og er en skulptur i seg selv. Forleden dag gjorde vi alvor av ønsket og tok en dagstur dit. Virkelig severdig var det og kan anbefales på det sterkeste. Kistefos kan by på en av Nord-Europas viktigste skulpturparker, to kunstgallerier med skiftende kunstutstillinger, samt et industrimuseum. På kaféplassen finner du servering, museumsbutikk og en aktivitetspark for barn. Kistefos ligger vakkert til ved Randselva i Jevnaker. Her er noen av bildene jeg tok denne trivelige dagen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..