Cinque Terre

Posted on Updated on

Cinque Terre består av fem små landsbyer i sørligste delen av Italias riviera; nordvest for Toscana. Området har status som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste. De fen byene fra nord til sør er Moterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Fremkomstmiddelet mellom byene består av enten tog, båt eller til fots. Vi prøvde alle fremkomstmidlene. De vakreste opplevelsene fikk vi med båt samt til fots mellom Veranazza og Corniglia. En annen fin liten landsby litt lengre sør er Porto Venere som vi også avla et besøk.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..